25 d'abril de 2024

Joan Cros, segon a Villaviciosa

Un segon lloc que dona forces a Cros per aconseguir un bon resultat a Malpartida

Guillem Moral 17 de setembre de 2014 a les 10:47
joan Cros a Villaviciosa
Joan Cros va acabar segon aquest cap de setmana a la 35a edició del motocròs internacional de Villaviciosa (Astúries), en una competició de preparació per l’estatal que torna a arrancar aquest cap de setmana a Malpartida.

Joan Cros arribava a la prova com a pilot convidat juntament amb altres pilots del campionat estatal com Álvaro Lozano, que va ser el vencedor. Cros es va mostrar molt constant durant tota la prova posant les coses difícils al pilot de motos Ausió.

El manlleuenc es va desmarcar com a un dels favorits a la victòria a la prova. Cros va començar molt bé el cap de setmana marcant el segon millor temps als entrenaments, només superat per Lozano. A les dues mànegues el manlleuenc també va ser segon, també a l’estela del pilot de Yamaha. D’aquesta manera ‘El Coyote’ aconseguia consolidar-se al segon calaix del podi. Una segona posició que dona forces a Cros per afrontar amb optimisme la propera prova del campionat d’Espanya de motocros, a Malpartida. El manlleuenc afirma que espera treure un bon resultat per tal d’assegurar i mantenir la tercera posició del campionat.

La prova de Malpartida (Càceres) es disputarà aquest mateix cap de setmana. Els entrenaments es durant a terme dissabte mentre que la prova tindrà lloc diumenge al matí, on tant els pilots de MX1 com els de MX2 es juguen el campionat.

Podi de Villaviciosa amb Joan Cros al segon calaix

Etiquetes:
Esports