25 d'abril de 2024

Mor l'excol·laborador de Ràdio Manlleu Josep Maria Vilar, apassionat de la música i la comunicació

Josep Maria Vilar havia col·laborat a Ràdio Manlleu al costat del seu germà Ramon

Arola Cumeras 17 de setembre de 2014 a les 11:28
Una imatge de Josep Maria Vilar, amb el seu germà Ramon de perfil, durant la celebració del Passa Volant número 300
L’excol·laborador de Ràdio Manlleu i Ràdio Roda Josep Maria Vilar va morir aquest dimarts a l’edat de 44 anys, després d’una greu malaltia. La capella ardent està instal·lada al tanatori de Vic i l’acte d’enterrament serà aquest dimecres a la tarda a 2/4 de 4 a l’església parroquial de Sant Pere de Roda.

Josep Maria Vilar es dedicava professionalment a l'àmbit de la gestoria i assessorament d'empreses. Havia col·laborat durant gairebé una dècada a Ràdio Manlleu, al costat del seu germà Ramon, dins l’emblemàtic magazín dels diumenges Passa Volant.

A Ràdio Roda va passar-hi més d’una dècada, i també es va caracteritzar pel seu caràcter afable i tranquil. Nombrosos amics i companys han afirmat que "en tenim molt bon record i el trobarem molt a faltar". Isidre Bonilla, un bon amic i company de ràdio, explica que des que es van conèixer, "amb 13 anys", ja van compartir les aficions que l’han acompanyats des de sempre. Per Bonilla, Josep Maria Vilar ha estat un apassionat del món de la música i de la comunicació, uns camps que "va saber transmetre molt bé".

Josep Maria Vilar, al centre, amb tot l'equip del Passa Volant especial del 300 aniversari

Etiquetes:
Societat