25 d'abril de 2024

Eva Alarcia, Pep Alonso i Ester Delgado guanyen els concursos d'InstaOsona a Manlleu

La participació va ser bona, amb gairebé 400 fotos

elter.net 18 de setembre de 2014 a les 11:48
La imatge guanyadora de Fes-te Jove
Els dos concursos que InstaOsona va impulsar durant la Fes-te Jove i la Festa del Serpent de Manlleu, juntament amb els seus organitzadors, ja tenen guanyadors.

Eva Alarcia (@evatrial), de Manlleu, s’ha imposat en el concurs de la Fes-te Jove, mentre que Pep Alonso (@pepalonsosanchez) ha guanyat en la categoria de millor foto del concurs de la Festa del Serpent i Ester Delgado (@cucumberches), de Roda Ter, en la de foto més original.

La deliberació s’ha fet després de repassar les 245 fotos presentades per a la Fes-te Jove i les gairebé 150 de la Festa del Serpent amb les etiquetes #festejove14, #festaserpent14 i #instaosona. De la foto d’Alarcia, el jurat n’ha valorat les bones sensacions que transmet sobre la festa, així com la qualitat i la creativitat de la imatge. Pel que fa a la foto d’Alonso, el jurat ha subratllat el moviment i la disbauxa que transmet, amb el serpent com a protagonista. I de Delgado, n’ha destacat la creativitat a l’hora de captar un moment concret de la festa.

El jurat estava format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Fes-te Jove per una banda i els de la Festa del Serpent per l’altra. Ara, els guanyadors de les dues millors fotos s’emporten un sopar per a dues persones al Manlleuet i la guanyadora de la foto més original del Serpent, un lot de productes d’aquesta festa.

InstaOsona està molt satisfeta de la participació, amb gairebé 400 fotos entre els dos concursos des de la festa major de Manlleu.

La imatge premiada de la Festa del Serpent

La imatge premiada com a més original dins la Festa del Serpent

Etiquetes:
Cultura