25 d'abril de 2024

Manlleu celebra, dissabte, la Festa de l'Esport

Activitats per a grans i petits en una jornada de l'esport amb premis

El Ter 18 de setembre de 2014 a les 11:49
Festa de l'Esport 2013
Manlleu celebra aquest dissabte a la tarda la Festa de l’Esport on les diferents associacions i clubs esportius del municipi hi prendran part i s'entregaran els guardons al Mèrit Esportiu. De 4 a 8 de la tarda la plaça Fra Bernadí de Manlleu es vestirà el xandall per tal mostrar tot l'esport que es pot practicar i viure a la ciutat.

Durant tota la tarda del dissabte es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb l’esport i dels diversos estands de comerços i entitats esportives. Però el plat fort de la jornada serà l’entrega dels guardons al Mèrit Esportiu a diversos clubs i esportistes de Manlleu.

Cada any des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Manlleu entrega els premis a aquells clubs i esportistes que han assolit un èxit esportiu aquesta última temporada. A més de les diverses activitats pensades per a petits i grans, també s’han programat diverses exhibicions de dansa, gimnàs i arts marcials.

A més durant la tarda també hi tindran lloc diverses conferències una a càrrec de Pere Torrents, anomenada "Les ulleres al món de l’Esport" i l’altre a càrrec de Gil Orriols, entrenador personal de Kilian Jornet. Orriols presentarà la conferència "Preparació física per muntanya", que es centrarà en explicar els entrenaments d’alt rendiment a la muntanya. Aquest acte està previst que es dugui a terme a les 6 de la tarda mentre que la de Pere Torrents serà al punt de 2/4 de 8.

La jornada començarà al punt de les 4 de la tarda i s’allargarà fins al punt de les 8 del vespre. A les 5 de la tarda es farà l’entrega de premis en una gran carpa instal·lada al centre de la plaça Fra. Bernadí.

Cartell de la Festa de l'Esport 2014

Etiquetes:
Esports