26 d'abril de 2024

El debut esperat, el CP Manlleu a Ok Lliga

Tudy Nogué: "Serà un partit díficil, el Tordera és un rival directe "

El Ter 19 de setembre de 2014 a les 13:20
cpmanlleu.cat
El CP Manlleu es vesteix de gala per estrenar-se a la màxima competició estatal. Els de Tudy Nogué han realitzat una pretemporada per emmarcar guanyant pràcticament tots els partits que han disputat i fent un bon paper a la Copa Esports Penedès.

Els manlleuencs han demostrat durant tota la pretemporada que és un equip d’Ok Lliga, de fet ha estat l’equip més matiner en començar la pretemporada.

El tècnic manlleuenc Tudy Nogué ha afirmat que el partit davant el Tordera serà complicat, i espera poder treure un bon resultat ja que, ara per ara, els del Mareseme són un rival directe.

Els Manlleu s’ha reforçat molt bé per afrontar amb garanties aquesta competició. De fet durant la pretemporada les tres noves incorporacions; Marc Julià, Humberto Mendes i Álvaro Martínez, ja han donat els seus fruits. Tres jugadors que Nogué ha elogiat per la ràpida adaptació que han tingut a l’equip i pels resultats que han donat aquests últims partits.

Manlleu i Tordera ja s’han trobat aquesta pretemporada en un partit de preparació on el Manlleu va obtenir la victòria per 2 gols a 6. Un handicap que els de Tudy Nogué tindran en compte aquest dissabte a les 8 del vespre.
Etiquetes:
Esports