25 d'abril de 2024

Els Pets, Adrià Puntí, Raimundo Amador o Marc Parrot, aquest divendres al MMVV

Marc Parrot ha manifestat que al nou disc ha tingut una gran llibertat estilística

Arola Cumeras 19 de setembre de 2014 a les 17:43
Una imatge en primer pla del músic Marc Parrot
Aquest dijous va obrir el 26è MMVV amb actuacions que van comptar amb molt bona acceptació del públic, com el concert del trio The Mamzelles, que van presentar a la carpa negra el seu nou disc, Tòtem. Encara queden molts plats forts, com ara les nits emblemàtiques a la plaça Major amb Fundación Tony Manero i Els Pets, divendres, i amb Manel i Joan Colomo, dissabte.

Aquest divendres, a L'Atlàntida hi ha propostes com Adrià Puntí, Raimundo Amador o bé Marc Parrot. En el cas de Parrot, arriba aquest divendres a Vic amb un nou disc sota el braç, 'Sortir per la finestra', i la sensació que és l'àlbum més "romàntic i lliure" que ha gravat.

El Mercat de Música Viva de Vic serà el primer escenari on mostra les noves cançons, peces creades sense "imposar-se paràmetres" que conformen un disc molt obert estilísticament. "Amb l'experiència et vas traient prejudicis i aprens a veure què és el que et demana el cos", ha manifestat Parrot.

Al Sucre, aquest divendres hi actuaran Hombres Bala o bé el prestigiós Dj Vadim. A la Jazz Cava també hi ha propostes interessants com Brighton 64 o Los Mambo Jambo
Etiquetes:
Cultura