26 d'abril de 2024

Benjamí Nieto, candidat de CiU a les eleccions municipals del proper mes de maig a Manlleu

Nieto col·labora a la Festa del Serpent de Manlleu i és el president de l'AMPA de l'escola El Carme-Vedruna

Arola Cumeras 19 de setembre de 2014 a les 18:08
Una imatge de Benjamí Nieto al costat del Serpent de Manlleu, una festa amb la qual col·labora
L’enginyer industrial manlleuenc Benjamí Nieto ha estat escollit per CiU de Manlleu com a candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Dilluns passat es va fer una reunió de militants de CDC i d’Unió i, un cop ja descartades les primàries, es va donar el vistiplau a aquest candidat. Ara, l'hauran de ratificar a Vic i a Barcelona.

Nieto, de 35 anys i amb dues filles, ha explicat en una entrevista a Ràdio Manlleu que fins ara estava involucrat amb CiU d’Osona i que té ganes de fer un pas endavant més per implicar-se. Nieto col·labora a la Festa del Serpent de Manlleu i és el president de l'AMPA de l'escola El Carme-Vedruna però "no m'agrada el rumb que està agafant la ciutat i vull col·laborar per introduir canvis que s'acabin notant a la societat".

Segons el president de CDC de Manlleu, Josep Pujadas ara, el candidat de CDC s’ha de proposar "a la direcció d’Osona i de Barcelona". A la reunió de dilluns passat, comenta, "per sorpresa meva els companys d’Unió presents allà van dir que els agradava molt el nostre candidat". En destaca que "és una persona jove, amb moltes ganes i amb molt suport de tots nosaltres.

Finalment no es fan primàries i Benjamí Nieto té "el 99% de possibilitats que sigui així perquè falta un tràmit" però sembla que no ha d’haver-hi "cap dificultat". Nieto té, segons Pujadas, "una gran inquietud per dedicar els millors anys de la seva vida a treballar per la gent de Manlleu". Actualment CiU té 5 regidors a Manlleu i vol intentar recuperar una alcaldia que fa temps que se li resisteix.

Una altra imatge de Benjamí Nieto

Etiquetes:
Política Municipal