Debut somiat amb golejada i victòria (5-1)

El CP Manlleu va goleja al tordera en el seu partit de debut a l'Ok Lliga

El Ter 22 de setembre de 2014 a les 09:46
Jugadors del CP Manlleu celebrant el gol
Debut somiat en l’estrena del CP Manlleu a l’Ok Lliga. Victòria contundent per 5 a 1 contra un Tordera que no va poder fer res davant el domini manlleuenc. Gols d’Aleix Prims, Humberto Mendes, Marc Julià i Lluís Teixidó, per partida doble, van donar els primer tres punts de la temporada als de Tudy Nogué.

El partit va anar de menys a més pel Manlleu. El Tordera marcava territori a l’inici del partit amb diverses jugades de perill que Jordi, pel Manlleu, va salvar sense esforç. L’estampida visitant va ser molt durant els primers compassos del partit, fins i tot el Tordera va reclamar un possible gol fantasma que finalment no va pujar al marcador. A partir d’aquí el Manlleu va començar a entrar al partit i va començar a dominar la pilota i les ocasions de gol. De fet al minut 3 de partit Lluís Teixidó obria la llauna, després que sentenciés un rebot a prop de l’àrea. El Tordera va disposar d’alguna ocasió però el domini manlleuenc cada vegada es feia més evident. Marc Julià marcava el segon, ampliant l’avantatge i poc després era Prims qui firmava el 3 a 0 amb què s’arribaria al descans.

La represa va començar molt tèrbola pels dos equips que no van saber materialitzar les ocasions de què van disposar. Però igual que a la primera meitat el Manlleu es va imposar en el joc i marxava al marcador amb un gol de Mendes, fent el 4 a 0. El Tordera no baixava els braços però la superioritat del Manlleu cada vegada era més evident. De nou Teixidó tancava la golejada amb el cinquè i ja a les acaballes del partit el Tordera feia el de l’honor a mans de Martos.

El Pavelló va fer gairebé un ple absolut i l’ambient va ser càlid. Abans de començar l’enfrontament es va reconèixer al fins l’any passat jugador del club Marc Callís, que va rebre una samarreta d’OK Lliga amb el seu nom.