26 d'abril de 2024

Contundent derrota del CB Manlleu en el primer partit de la temporada

CB Ripoll 81 - CB Manlleu 43, els de Jordi Serra van entrar massa tard al partit

El Ter 22 de setembre de 2014 a les 10:16
Foto d'arxiu
Derrota contundent del CB Manlleu en l’estrena de la nova temporada. Els de Jordi Serra van caure per 81 a 48 a la pista del Ripoll.

El Manlleu, molt verd en defensa i en atac, es va veure superat per la superioritat d’un Ripoll que es promet com a favorit a guanyar aquesta competició.

El partit ja es va decidir a la primera meitat ja que el Manlleu va posar facilitats al Ripoll perquè els del ripollès s’emportessin la victòria. La poca circulació de la pilota i les nombroses errades en defensa van desmoralitzar a un Manlleu molt insegur. De fet el partit ja es va sentenciar a la mitja part, ja que al descans el marcador era de 53 a 23 a favor dels locals.

A la segona part però el Manlleu va aconseguir maquillar el resultat després de augmentar l’intensitat, però tot i així no va poder evitar la derrota.