23 d'abril de 2024

Unes 100.000 persones assisteixen als concerts del 26è MMVV

Entre els concerts de pagament amb les entrades exhaurides hi va haver el del manlleuenc Guillem Roma

ACN/Arola Cumeras 22 de setembre de 2014 a les 14:00
La plaça Major plena a vessar durant l'actuació de Manel, dissabte a la nit. Foto: Eloy Garcia
Les xifres mostren la bona salut del MMVVV que un any més estima que han passat pels nou escenaris al voltant de 100.000 persones, una xifra similar a les edicions passades. La plaça Major va mostrar el seu millor aspecte dissabte a la nit, a rebentar durant el concert de Manel i divendres, amb Els Pets, la plaça gairebé es va omplir.

Entre els concerts de pagament amb les entrades exhaurides hi va haver el del manlleuenc Guillem Roma i la Camping Band Orquestra. Per la seva banda, Anna Roig i L'ombre de ton chien començava aquest dissabte a Vic un concert davant un públic expectant que volia gaudir dels nous temes de la banda. Durant el concert, els penedesencs han anat descobrint les cançons del seu nou treball, 'Un pas i neu i un pas'. L'escenografia de la banda utilitza nous recursos teatrals i fuig del to més naïf dels anteriors treballs.

Entre els concerts més esperats, divendres Adrià Puntí va pujar a l'escenari del Teatre l'Atlàntida de Vic per oferir un concert acompanyat per la Band Bang Bang. Després d'un llarg silenci discogràfic, el públic ja tenia ganes de tornar a escoltar l'artista. De fet, a Puntí no li ha costat gaire establir complicitats i va oferir clàssics combinats amb cançons del treball que està preparant sota el títol 'La clau de girar el taller'. Ha dit que es tracta de reflexions inspirades en un tipus de vida.

El nou espectacle de Raimundo Amador, també divendres, va interessar crítica i públic. 'La Leyenda del Gitano Eléctrico', és un treball que repassa la seva trajectòria des dels inicis fins al moment artístic actual. Amb el teatre gairebé ple, el concert ha arrencat amb el costat més flamenc de l'artista, amb cant i ball interpretat per la seva filla i que també ha comptat amb la participació del seu fill, i ha acabat amb la seva faceta més elèctrica, deixant-se portar pel rock i el blues, amb el so peculiar i característic de la seva guitarra.

Va ser dels pocs concerts que va començar amb un retard notable, però tot plegat va estar amenitzat amb versions de Jimmy Hendrix, Pata Negra, Ray Heredia i Les Grecas. L'espectacle s'ha acompanyat amb projeccions, que recollien escenes de la vida de l'artista.
Etiquetes:
Cultura