26 d'abril de 2024

Joan Cros fa un gran paper a Malpartida i acaba tercer

El tercer lloc consolida al manlleuenc a la tercera plaça del campionat amb 55 punts d'avantatge sobre el quart

G.Moral 24 de setembre de 2014 a les 13:27
Sortida de la superfinal a Malpartida
Joan Cros s’aferra al tercer lloc de la general del campionat d’Espanya. El pilot manlleuenc va acabar tercer a la sisena prova del campionat estatal a Malpartida (Càceres). Cros va realitzar una gran sortida en les dues mànegues però en tot moment es va veure superat pel líder del campionat, Jose Antonio Butrón.

Tot i rodar en segon lloc durant les dues mànegues, Joan Cros finalment va ser tercer superat per Alvaro Lozano i pel líder Jose Antonio Burtron. Per al manlleunc Malpartida sempre ha estat un circuit que se li ha donat bé. De fet Cros es mostrava molt satisfet amb aquest tercer lloc, sobretot perquè en aquesta prova va rodar més a prop dels primers classificats.

Aquest tercer lloc a Malpartida, distancia encara més a Cros del quart classificat, el també pilot de KTM Philip Thomas Kihlman. En total el manlleuenc suma 203 punts a la general 55 més que Kihlman, i d’aquesta manera Cros ja té al tercera posició gairebé assegurada. Aquest cap de setmana el de KTM canvia de disciplina per anar als circuits indoor.

Joan Cros disputarà aquest cap de setmana una prova de supercros a Sevilla. Segons ha explicat el mateix pilot es tracta d’una prova amb garanties "que pinta molt bé" i espera poder donar un gran espectacle juntament amb un altre pilot de l’estatal Álvaro Lozano.

En breu Cros viatjarà cap a Sevilla per tal de disputar aquesta prova internacional de supercros, de fet la prova es disputarà aquest mateix dissabte.

Podium de Malpartida

Etiquetes:
Esports