26 d'abril de 2024

Marc Batlle disputarà una prova del mundial de Rally Cross

El manlleuenc serà a Franciacorta (Itàlia) on disputarà una prova especial del mundial de la modalitat

El Ter 25 de setembre de 2014 a les 11:22
Marc Batlle a Miranda de Ebro
El pilot d’autocross Marc Batlle serà aquest cap de setmana a Itàlia on disputarà una prova del mundial de Rally Cross. Es tracta, en part, d’un reconeixement a la gran temporada que ha realitzat el manlleuenc enguany.

Batlle va aconseguir fa unes setmanes el títol estatal d’autocross en l’última prova del campionat. Un fet que l’hi ha permès guanyar-se la confiança dels aficionats d’aquest esport i també la d’altres aficionats a altres modalitats relacionades amb amb l’autocross. Per aquest motiu el manlleuenc ha estat convidat a participar al Mundial de Rally Cross en la modalitat d’autocross. Un mundial on prenen part pilots mítics del mundial de ral·lis com Peter Solberg. Batlle ha estat convidat per competir en al modalitat d’autocross juntament amb els millors pilots de la modalitat a nivell mundial però sobretot europeu.

Per Batlle es tracta d’una nova experiència en la què esta molt ilusionat i on espera poder gaudir al màxim d’aquesta oportunitat.

El manlleuenc es mostra molt content i motivat per prendre part en aquesta prova ja que serà una prova en un format nou pel pilot, ja que el 75% és asfalt i el 25% terra. Batlle ja ha estat realitzant proves amb els nous "settings" per tal d’adaptar-lo a l’asfalt, però afirma que serà al mateix circuit on podran acabar de treballar.

La prova es disputarà diumenge, tot i que divendres es duran a terme els entrenaments lliures i dissabte els cronometrats.
Etiquetes:
Esports