25 d'abril de 2024

La manlleuenca Irene Gutiérrez guanya el concurs de la Marxa dels Vigatans

Del 10 al 12 de setembre, es van presentar a concurs 120 fotos

Arola Cumeras 25 de setembre de 2014 a les 11:36
La imatge que el jurat ha considerat mereixedora del premi
Irene Gutiérrez (@ireneguti16), de Manlleu, és la guanyadora del concurs d’Instagram organitzat conjuntament per Òmnium Cultural a Osona i InstaOsona per la Marxa dels Vigatans.

Després de repassar les 120 fotos que es van presentar al concurs entre el 10 i el 12 de setembre, utilitzant les etiquetes #marxavigatans14 i #instaOsona, el jurat s’ha decidit per una foto de Gutiérrez. El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i dels membres de la delegació comarcal d’Òmnium Cultural, ha valorat que la imatge reflecteix bé l’esperit de l’activitat. S’hi veu una noia caminant direcció a Vic en una de les columnes que va acabar formant la Marxa dels Vigatans.

La imatge transmet, a més, l’ambient i les sensacions que es respiraven a la comarca la tarda-nit del 10 de setembre. Ara, com a premi, Gutiérrez rebrà un lot de productes de la terra, gentilesa d’Òmnium. InstaOsona està molt satisfeta de la participació, amb 120 fotos. Des d’aquí, aprofitem per agrair a Òmnium Cultural la seva confiança en aquesta comunitat.

Ara, InstaOsona té obert el seu dotzè concurs. Del 27 al 30 de setembre, tothom que ho vulgui podrà participar al concurs de la Fira de la Mercè de Calldetenes. Aquesta comunitat 'instagramer' de la comarca ja compta amb més de 1.250 seguidors a Instagram. A més, des de principis de desembre, centenars d’usuaris han etiquetat gairebé 14.000 fotos amb el hashtag #instaosona.
Etiquetes:
Cultura