25 d'abril de 2024

Alcaudete comptarà amb una parada d'oli artesanal durant la Festa del Porc i la Cervesa

Martín diu que el procés sobiranista català no està condicionant la relació i que "ens han rebut amb els braços oberts"

Arola Cumeras 25 de setembre de 2014 a les 18:33
La delegació d'Alcaudete, en una visita a la Residència Aura de Manlleu, aquest divendres
Aquest dimecres ha arribat a Manlleu una delegació d’Alcaudete, una població de la província de Jaén. Des de fa molts anys, els dos municipis estan agermanats, ja que moltes persones que resideixen a la ciutat van venir des d’Andalusia especialment durant els anys 60.

L’alcalde, el socialista Valeriano Martín, ha volgut recordar en una entrevista a Ràdio Manlleu que en aquella època "molta gent que no tenia futur a la seva terra va venir aquí per buscar una vida millor". En els anys 80 "amb molt encert es va decidir que fóssim poblacions unides".

S’ha declarat "content i feliç" de ser aquí i ha declarat que volen tenir "presència activa". Entre les autoritats són una dotzena de persones però "hem vingut tot un autocar sencer". Visitaran Manlleu durant la Festa del Porc i la Cervesa i tindran una parada a la plaça Fra Bernadí, a la zona d’artesania amb olis, olives i altres productes. Valeriano Martín diu que "serà una bona mostra de l’Alcaudete d’avui i és la primera vegada que es fa com una petita parada".

Martín ha declarat que el procés sobiranista català no està condicionant la relació que mantenen amb les poblacions catalanes. Afirmen que "ens han rebut com sempre, amb els braços oberts". Durant aquesta estada, fins diumenge, aprofitaran també per visitar altres pobles i ciutats amb els quals estan agermanats, com és el cas de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà.
Etiquetes:
Societat