Gran paper d'Aumatell i Payan a la Copa de Regions

Jordi Auamtell va firmar el quart gol del primer partit

El Ter 26 de setembre de 2014 a les 12:08
Jordi Aumatell, amb la samarreta de la selecció catalana
La Selecció Catalana Amateur va camí d’un nou títol a la copa de regions. Entre els seleccionats els jugadors del primer equip del Manlleu Jordi Aumatell i Eduard Payan, dos jugadors claus en aquesta selecció. De moment l’equip ja ha disputat dos partits i es consolida com a màxim favorit a la victòria en la competició, que s’està disputant a Moldàvia. Aumatell afirmava, abans de marxar, que en aquesta competició només si val a guanyar.

En el primer partit la selecció va ser molt superior al seu rival, l’AF Piatykhatska d’Ucraïna, i va aconseguir la victòria per 0 gols a 4, on Jordi Aumatell va firmar el quart gol del conjunt català i va fer l’assistència del tercer.

Dijous es van afrontar als afitrions, a l’ARF Telensti de Moldàvia, on els catalans es van desfer dels moldaus per 10 a 0. Aumatell va sortir a la segona part fen un gran partit mentre que Edu Payan es va quedar a la grada per una al.lergia.

D’aquesta forma els catalans sumen 6 punts i són els líders del grup. Ara només queda un partit davant L’Eastern Region, regió del nord d’Irlanda, que es disputarà aquest dissabte a la tarda.