25 d'abril de 2024

Els Amics de la Música de Manlleu programen un concert amb el premiat Trio Pedrell

En el concert inclourà obres de Xostakòvitx, Turina i Brahms

Arola Cumeras 26 de setembre de 2014 a les 18:24
Una imatge promocional del Trio Pedrell
En el marc del 24è Cicle de Concerts de Manlleu, Amics de la Música de Manlleu ha programat diumenge, juntament amb Joventuts Musicals d’Osona, un concert amb el Trio Pedrell. Està integrat pel violinista Christian Torres, el violoncel·lista osonenc Ferran Bardolet i el pianista Jordi Humet.

Segons la presidenta Montse Pladelasala, és una proposta interessant perquè ja han obtingut premis. Després d’anys de formació com a solistes en diferents escoles nacionals i internacionals, l’any 2012 decideixen començar junts un nou projecte creant el Trio Pedrell, una formació que ja ha recollit diversos guardons d’importància en l’àmbit de la música de cambra.

En el concert inclourà obres de Xostakòvitx, Turina i Brahms. Serà el proper diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. El preu de l’entrada és de 5 euros, gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 12 anys. Amb una butlleta de la revista El Ter del mes d'agost es pot gaudir del 50% de descompte presentant-la a taquilla.

Més endavant, ja durant l'octubre, els Amics de la Música de Manlleu també impulsaran un espectacle que unirà el talent interpretatiu de Xavier Boada, les veus de Nàiades, entre d’altres ingredients. En el cas d’aquest concert, les entrades anticipades es posaran a la venda la setmana que ve al Museu del Ter.
Etiquetes:
Cultura