26 d'abril de 2024

Marta Moreta, nova candidata del PSC a l'alcaldia de Manlleu

L'acte va servir per conèixer la candidata del PSC de Manlleu a les properes eleccions municipals, Marta Moreta

Anna Traveria 27 de setembre de 2014 a les 12:49
L'acte, que es va fer a Can Puget, va comptar amb una cinquantena de persones
El Partit Socialista de Manlleu va fer ahir una trobada amb els representants del partit d’Alcaudete, un acte que té lloc anualment aprofitant alguna de les festes manlleuenques i que enguany ha coincidit amb la Festa del Porc i la Cervesa.

Una cinquantena de persones van assistir en aquest acte on l’alcalde i el Secretari General del partit en aquest poble de Jaén van posar de manifest les diferències entre la situació de Catalunya i la de d’Andalusia, on governa el PSOE.

L’alcalde d’Alcaudete, Valeriano Martín, va posar èmfasi en el "compromís social" que cal adoptar per fer "un pas endavant" a Catalunya. Un pas, va dir, que només pot fer el partit socialista. Per la seva banda, el Secretari General del partit, Paco Quero, va carregar contra el PP català i Convergència i Unió. A Andalusia, va dir, "no es noten les polítiques d’aquests dos partits de dretes, que a Catalunya han retallat drets i llibertats". En aquest sentit, Quero va posar sobre la taula la necessitat de "recolzar-se de la bandera socialista per millorar l’educació, la sanitat i l’ocupació des dels ajuntaments".

Precisament, aquests aspectes i també el de la seguretat són els que va destacar l’actual Secretària de Política Municipal dels Socialistes de Manlleu, Marta Moreta. Durant el seu discurs va assenyalar que "a Manlleu hi ha moltes estelades als balcons i molt poques polítiques socials". Moreta va explicar a Ràdio Manlleu que "una de les mancances més importants de Manlleu és l'ocupació, perquè hi ha molta gent que no té feina i aquesta és una prioritat pels socialistes, ja que l'ajuntament pot utilitzar recursos per solucionar-ho"

Moreta, l’actual Secretària de Política Municipal dels Socialistes de Manlleu, serà la candidata del Partit Socialista manlleuenc per les properes eleccions municipals. Així es va anunciar durant l’acte d’ahir tot i que no va voler fer declaracions davant del micròfon com a líder oficial de la llista.

La trobada va finalitzar amb una degustació de productes d’Alcaudete.
Etiquetes:
Política Municipal