26 d'abril de 2024

Joan Cros és segon a Arahal Sevilla

El manlleuenc va marcar el millor temps en les classificatòries però a la final va ser segon

El Ter 30 de setembre de 2014 a les 12:01
Joan Cros al podi, a l'esquerra, Miakel Mousquin al mig i Álvaro Lozano a la dreta
Aquest dissabte la localitat sevillana d’Arahal va acollir una prova molt especial de supercross, on el pilot local Dani Torres era l’amfitrió i organitzador de la prova i on Joan Cros va acabar segon, just per davant d’Alvaro Lozano i darrere de Mikael Musquin.

Joan Cros va disputar aquest cap de setmana la primera prova internacional de Supercross a Sevilla on va acabar segon. La pluja va fer acte de presència tot i que no va ser suficient com perquè la organització decidís suspendre l’esdeveniment. Tot i la pluja la prova va ser un èxit, de fet el mateix Joan Cros així ho afirmava.

Amb la pluja fent acte de presencia al traçat sevillà Joan Cros aconseguia la pole, marcant el millor temps. Cros s’imposava al seu grup en lues dues mànegues que es van celebrar. Tot semblava que seria un cap de setmana rodó, però el francès Mikael Musquin no va deixar que Cros aconseguís la victòria.

El manlleuenc va marcar el "holeshoot" a la superfinal i va mantenir una lluita aferrissada amb al pilot francès, però finalment Musquin es va endur la victòria per molt poc. Tot i quedar segon Cros ha valorat molt positivament aquesta segona posició i l’ajuda a encara amb optimisme la propera prova de l’estatal de motocros, a Bellpuig.

Bellpuig torna al calendari espanyol després de que durant uns quants anys la mítica prova lleidatana formés part del campionat del món de motocross., on el de Manlleu espera fer un gran paper i consolidar al tercera plaça del campionat.
Etiquetes:
Esports