26 d'abril de 2024

El manlleuenc Joan Solà, entre els membres de les JERC que protestaven al Congrés de Madrid

Les forces de seguretat "no ens han arribat ni a identificar, tot i que hem rebut amenaces"

Arola Cumeras 30 de setembre de 2014 a les 16:13
Una imatge de les urnes de cartró que portaven els membres de les JERC, entre els quals Joan Solà, primer a la dreta
La Policia Nacional ha impedit que una quinzena de militants de les JERC protestessin aquest dimarts davant del Congrés dels Diputats a Madrid per la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre el 9-N. Entre els integrants de la mobilització, hi havia el manlleuenc Joan Solà, que ha explicat a Ràdio Manlleu que tot just "sortir de la sortida del pàrquing" davant del Congrés la Policia Nacional ja no els ha permès manifestar-se.

Una mica més enllà del Congrés els agents han permès aixecar les urnes de cartró que portaven i una pancarta "de reserva perquè ja ens ho esperàvem" i l’han pogut desplegar. Amb el suport del diputat d’ERC Joan Tardà han pogut "fer alguns parlaments i atendre els mitjans que s’han interessat pel tema".

Segons Solà, el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez, ha pogut fer declaracions en el sentit que cal actuar utilitzant la desobediència i tirant endavant la consulta. Les forces de seguretat "no ens han arribat ni a identificar, tot i que hem rebut amenaces".

Ara els integrants de les JERC esperen poder tornar cap a Catalunya aquesta mateixa tarda i "estar avui a les 7 davant l’Ajuntament dels nostres pobles".
Etiquetes:
Política Municipal