27 d'abril de 2024

La Setmana de la Gent Gran arrenca dimecres a Manlleu i s’allarga fins diumenge

La setmana acabarà amb un dinar de germanor al Centre Cívic, l’única activitat de pagament

Arola Cumeras 30 de setembre de 2014 a les 18:23
Una imatge d'una activitat de la Setmana de la Gent Gran 2013, amb un espectacle de ballet
Amb una quinzena d’activitats, en aquesta 9a edició, l’arrencada de la Setmana de la Gent Gran de Manlleu es fa coincidir amb l’1 d’octubre, que és precisament el Dia Internacional de la Gent Gran.

El regidor d’aquesta àrea a l’Ajuntament de Manlleu, Joan Torrentgenerós, ha explicat que l’inici dels actes sol ser molt lluït. Dimecres al matí ja es fa un taller de primers auxilis a 2/4 de 10 al Casal Cívic, però la inauguració oficial no arribarà fins a la tarda, a 2/4 de 6 al Jardins de Can Puget si la pluja fa una treva.

Entre les novetats del primer dia, hi haurà una desfilada de perruqueria després del concert de Joan Usart.
Torrentgenerós comenta que el Consell de la Gent Gran ha preparat un programa d’activitats lúdiques, formatives i culturals variat i amb activitats per a tots els gustos.

Enguany el programa inclou dues conferències, Economia de l’absurd i Testament vital – darreres voluntats, el Ball Robat que tindrà lloc al Pub Xauxa, la sortida amb el 'trenet' a la Colònia Rusiñol o les diferents actuacions musicals que es podran veure aquests dies. La setmana acabarà amb un dinar de germanor al Centre Cívic, l’única activitat de pagament, que val 13 euros i mig i el ball amb Notes d’Or.

Des de l’Àrea de Benestar Social s’ofereix el servei de transport adaptat per a que les persones amb mobilitat reduïda puguin assistir i participar de les activitats. Cal sol·licitar el servei prèviament.
Etiquetes:
Societat