26 d'abril de 2024

Marc Batlle guanya la prova italiana del Campionat del Món Rally Cross

El manlleuenc va aconseguir la victòria en la categoria d'autocross

Guillem Moral 1 d'octubre de 2014 a les 13:20
Marc Batlle al més alt del podi a Francecorta
Marc Batlle aconseguia la victòria aquesta cap de setmana a la prova internacional del Mundial de Rally Cross, en categoria carcross. Sens dubte una victòria que ha estat la cirereta per culminar una temporada per recordar, però sobretot un cap de setmana en una prova del mundial on el Batlle la catalogava d’impressionant.

El manlleuenc va marcar el millor temps tant en els entrenaments lliures com en els oficials i s’enduia la "pole". De fet Batlle va aconseguir la victòria, en totes les vegades que va sortir a la pista. Una pista pràcticament sobre asfalt en la què el manlleuenc no està acostumat a pilotar. Tot i així el manlleuenc va ser el més ràpid durant tot el cap de setmana.

Batlle afirmava que s’havia adaptat molt ràpid als nou reglatges del cotxes i al circuit ja que l’asfalt i els vots, eren un terreny desconegut pel pilot. Tot i les dificultats el manlleuenc es va mostrar intractable sobre el traçat de Franciacorta, i pujava al més alt del podi sense gairebé dificultat. Una victòria en aquest mundial que li ha donat forces a prendre part en altres proves europees com a pilot convidat. Sens dubte es tracta d’un reconeixement a la feina ben feta i on Batlle espera poder seguir creixent com a pilot.

De moment Batlle ja comença a treballar en la nova temporada mirant de millorar el cotxe de cara la propera temporada i on també espera poder disputar alguna prova del campionat francès de Carcross.
Etiquetes:
Esports