23 d'abril de 2024

La companyia L'Ou Cost presenta la comèdia Càsting aquest dissabte a l'Espai Rusiñol de Manlleu

Segons Xevi Font, l'espectacle és "divertidíssim i trepidant"

El Ter 1 d'octubre de 2014 a les 13:57
Una de les escenes del muntatge Càsting, de la companyia de Vic L'Ou Cost
L’Espai Rusiñol de Manlleu acollirà dissabte, a les 10 de la nit, l’espectacle Càsting, una obra de creació pròpia de la companyia vigatana L’Ou Cost. Un dels actors implicats és Xevi Font, que l’ha definit com un espectacle divertidíssim i "gamberro". El cap de setmana passat, el mateix actor va dur fins a Manlleu el seu monòleg Fota-li H, que es va representar amb èxit.

Des de fa una mica més d’un any va muntar el monòleg d’una hora, més "lligat i ben muntat, amb direcció de Mercè Estrada" i com que "a Manlleu és on va començar tot als premis de teatre Caixa Manlleu" i "em semblava que havia de venir-hi". Aquest estiu va estar implicat a la festa del Serpent, on va agafar el paper de narrador i "va sorgir la idea".

Font ha explicat que l’obra Càsting, que es podrà veure dissabte, es basa en el "teatre gestual". És un espectacle basat en el "vine, riu i no cal que hi donis més voltes", constata Font. Es tracta que tot plegat sigui "molt directe i no esperem que ningú hi reflexioni després". L’ha qualificat de trepidant ja que els actors "ens canviem molt sovint de roba i fem molts personatges" L’excusa que utilitzen com a punt de partida és una sala d’espera d’un càsting "de diverses disciplines tipus programes televisius com Tú sí que vales".

Les entrades són a la venda a la llibreria Jordà del carrer del Pont de Manlleu i valen 8 euros. Una hora abans, a taquilla, valdran 10 euros.
Etiquetes:
Cultura