23 d'abril de 2024

El Manlleu aconsegueix (3-3) un punt remuntant un resultat en contra a Figueres

Els de Morata va ser capços de treure un punt en un partit que perdien per 3 a 0

El Ter 13 d'octubre de 2014 a les 12:24
El Manlleu defensant un córner davant el Figueres. Foto:Viuelmanlleu
Fortet, Manel Sala i Aumatell van acabar sent les protagonistes aquest diumenge a Vilatenim. Els Manlleu va aconseguir empatar un partit que a la primera part tenia pràcticament perdut.

Els de Morata perdien per 3 gols a 0 a la primera part. Amb només 5 minuts, els tres davanters del Manlleu, van capgirar el marcador aconseguint empatar i sumar un punt importantíssim davant el Figueres. El mateix tècnic manlleuenc afirmava que el partit anava bé, però que han de seguir treballant el joc a pilota parada, ja que pràcticament els 3 gols del Figueres han estat errors del Manlleu.

El partit va començar gairebé sense un domini clar de cap dels dos equips, tot i que els locals, el Figueres, van tenir les ocasions més clares que van acabar a mans de Barragán. De fet van ser els de Francesc Cargol els primers en avançar-se al marcador. el primer gol va arribar gairebé al quart d’hora de partit, quan en un córner Uroz tocava la pilota que acabava dins de la porteria, marcant en pròpia porta. Al 24 El Figueres es tornava avançar de córner, aquest cop era Chicho pels de l’Alt Empordà qui feia el segon. Els de Francesc Cargol encara van tenir temps de fer el tercer a les acaballes del primer temps. Amb un Manlleu molt perdut sobre el terreny de joc, Vidal va aprofitar una mala sortida de Barragan per fer el tercer.

A la segona part va seguir la mateixa tònica tot i que el Manlleu va disposar de més ocasions clares. Al final del partit el Manlleu es despertava i en 10 minuts empatava el partit. Fortet al 71 i Manel Sala al 77 i Aumatell al 83, feien tres gols que tiraven per terra les esperances del Figueres d’aconseguir la victòria. Al final del partit Morata elogiava al seu equip, dient que el joc del Manlleu no es correspon amb la posició de l’equip a la taula.

Els de Morata aconsegueixen un punt que neteja, una mica, la mala imatge que ha donat aquesta setmana amb els tres partits que ha jugat.

La cara amarga a Vilatenim va ser els xiulets que es van sentir al final del partit que demanaven la dimissió de Francesc Cargol, tècnic del Figueres i ex tècnic del Manlleu.