25 d'abril de 2024

El Manlleu empata al camp del Prat i tanca la seva ratxa en quatre victòries consecutives

El Manlleu s'ha hagut de conformar amb un empat a 2 que fa justícia al joc que han demostrat els dos equips

El Ter 26 d'octubre de 2008 a les 20:57
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha tancat la seva ratxa de quatre victòries consecutives després d'empatar a domicili davant l'Associació Esportiva Prat. El Prat ha aprofitat una badada defensiva per fer el primer gol local, però el Manlleu ha aconseguit capgirar el marcador i posar-se per davant. A falta d'un quart d'hora pel final del partit, el Prat ha igualat l'enfrontament i ha deixat a l'electrònic l'empat a 2 final.

El Prat ha plantat cara al Manlleu i ha evitat que els de Francesc Cargol tinguessin el control de la pilota. La primera part ha estat controlada pel Prat, que arribava amb perill a la porteria de Coca. Al minut 37, en una badada defensiva, Sergio ha quedat sol davant Coca i ha fet una vaselina impecable per marcar el primer gol del Prat. Només un minut després, al minut 38, Baruc ha fet una centrada rasa cap a Planagumà, que no ha hagut de fer res perquè el refús d'Omar, un defensa local, ha acabat a l'interior de la porteria. El Manlleu ha marxat content als vestidors amb l'empat a 1 tot i que Ruben al minut 42 podria haver posat per davant als manlleuencs.

La segona part ha començat amb bon joc per part dels dos equips, però Planagumà ha començat a posar en alerta la porteria rival després d'unes quantes jugades de perill en el primer quart d'hora de la segona part. Al minut 61 l'avís s'ha convertit en gol quan Planagumà ha rematat una gran centrada de Francolí. Només uns minuts després Planagumà ha tingut la possibilitat de fer un altre gol de cap però la pilota ha marxat fora. El Manlleu ha començat a jugar millor però al minut 73 el Prat ha empatat després que a Coca se li escapés la pilota de les mans com a conseqüència d'una possible falta que l'àrbitre no ha tingut en compte.

A falta d'un quart d'hora del partit el Prat s'ha quedat amb deu jugadors per una agressió de Lara que li ha costat la vermella directa. Tot seguit el tècnic del Prat també ha estat expulsat per protestar. El Manlleu no ha pogut aprofitar la seva superioritat numèrica i s'ha hagut de conformar amb un empat a 2 que fa justícia al joc que han demostrat els dos equips.

Amb aquest empat el Manlleu tanca la seva ratxa en quatre victòries consecutives i amb 17 punts baixa a la sisena posició, just per darrere del Cornellà, que té 19 punts i serà el proper rival del Manlleu diumenge que vé, a les cinc de la tarda, al Municipal d'Esports de Manlleu.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports