26 d'abril de 2024

La 7a edició dels Premis Sostenibilitat i Innovació incorpora una categoria per a emprenedors

La nova categoria és possible "per una major aportació del BBVA", i tindrà un premi de 1.600 euros

Arola Cumeras 13 d'octubre de 2014 a les 18:33
Una imatge dels premiats del 2013, en què els estudiants van rebre dotacions econòmiques majors que les d'aquest 2014
Manlleu té oberta fins al 21 de novembre la convocatòria de la 7a edició dels Premis Sostenibilitat i Innovació. Es manté la categoria dels premis a estudiants però s’ha incorporat una nova categoria que premiarà projectes emprenedors en l’àmbit agroalimentari.

Fins ara els premis només es dirigien a estudiants de cicle mitjà o superior del sector agroalimentari, però segons la tècnica Dolors Colom, amb aquest gest es vol anar més enllà dels treballs acadèmics i facilitar que projectes empresarials de l’àmbit agroalimentari "es puguin fer realitat".

Per Colom, aquesta és una edició "d’impàs i en funció de com vagi la nova categoria o la d’estudiants es valorarà què es fa; també hi ha més idees i la possibilitat d’augmentar una mica la dotació del premi". La nova categoria és possible "per una major aportació del BBVA", i tindrà un únic premi de 1.600 euros. En el cas dels estudiants, la recompensa econòmica és de 600 euros per al primer premi, 400 per al segon i 200 per al tercer.

Els Premis Sostenibilitat i Innovació es convoquen anualment i són impulsats per l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l'Ajuntament de Manlleu, el BBVA i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

L’acte de lliurament es fa coincidint amb les Jornades Tècniques Fira de Reis que es celebraran el 28 de gener de 2015. Els projectes poden presentar-se a la mateixa Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, al carrer Enric Delaris.
Etiquetes:
Economia i empresa