27 d'abril de 2024

Ramon Julian cau i acaba 4t a Mokpo

L'esgotament deixa al manlleuenc fora del podi a Corea del Sud

El Ter 14 d'octubre de 2014 a les 09:56
Julian a Mokpo. Foto: T.Roy
Ramon Julian es recupera una mica a la cinquena prova de la Copa del Món però no acaba de ser suficient per arribar al podi. El Manlleuenc finalment ha acabat quart en la prova que de Mokpo que es disputava aquest cap de setmana a Corea del Sud. Julian va arribar a la final però el desgast al final de la prova va fer caure l’escalador en l’últim tram de la via deixant-lo fora del podi.

Dissabte al matí es van dur a terme les classificatòries, en unes vies molt resistents i amb preses molt petites. Tot i així el manlleuenc afirmava que es va trobar molt còmode durant tot l’ascens, però tot i així no va ser capaç de completar-la al complert. A falta de dues preses pel final Julian es va quedar sense temps i va acabar passant a la semifinal en segona posició.

Diumenge era el gran dia. Al matí va tenir lloc la semifinal, segosn Julian una via molt tècnica amb un gran desplom a la part final. El manlleuenc afirmava que s’havia trobat molt tens durant l’inicia de la via però mica en mica va anar agafant confiança i ritme. Finalment el manlleuenc va caure a la part final a causa de l’esgotament per la complicitat de la via i perquè Julian només pensava en la primera posició a la final.
Una final que finalment no va anar com Julian hagués esperat. De nou els equipadors van muntar una via molt semblant a la de la semifinal, molt tècnica amb grans volums i petites presses.

Julian va tenir molts problemes durant tota la via, sobretot alhora de col.locar els peus i això el va desgastar molt. De fet una presa de peu va ser el causant de que Julian caigués a la meitat de la via i acabés en quarta posició.

Un quart lloc que no ajuda a aconseguir el podi al final de la copa. La propera prova serà aquest mateix cap de setmana a Wuijang a la Xina.
Etiquetes:
Esports