26 d'abril de 2024

Nàiades, Xavier Boada, Cor Xamusia i Maria Lluïsa Muntada interpreten Toldrà a Manlleu

El preu és de 10 euros per entrada anticipada i 12 euros a taquilla, i 5 per als socis

elter.net 16 d'octubre de 2014 a les 09:03
El cartell promocional del concert
En el marc del cicle de concerts d’Amics de la Música de Manlleu, aquest divendres dia 17 d’octubre, a les 10 de la nit, a l’espai Rusiñol, tindrà lloc l’espectacle Toldrà 'a quattro'. Es tracta d'un espectacle teatral basat en les seves cançons i també en la correspondència, al llarg de més de 40 anys, d'Eduard Toldrà, on parla de música, de literatura, de la vida quotidiana i dels estius a l'Empordà.

Nàiades-Cor de noies i Cor Xamusia uniran les seves veus a les de l’actor Xavier Boada i la soprano Maria Lluïsa Muntada per interpretar algunes de les cançons més conegudes del mestre vilanoví: Cançó incerta, Cançó de bressol, Festeig, Maig,... amb arranjaments corals de Jordi Domènech.

El concert durarà una mica més d'una hora i està inclòs en la programació del 24è Cicle de Concerts Amics de la Música Manlleu. El preu és de 10 euros per entrada anticipada i 12 euros a taquilla, i 5 per als socis d’Amics de la Música de Manlleu. La venda d’entrades anticipades es fa al Museu del Ter, al telèfon 93 851 51 76.
Etiquetes:
Cultura