24 d'abril de 2024

El GEM organitza una cursa d'orientació per a petits i grans

Es tracta d'una prova enfocada a tota la família on l'orientació i al velocitat seran claus

El Ter 16 d'octubre de 2014 a les 11:48
ues.orientacio.org
Aquest diumenge 19 d’octubre el Grup Excursionista de Manlleu ha organitzat un circuit d’orientació per a petits i grans. Es tracta d’una modalitat esportiva a contrarellotge que combina velocitat i orientació, on cada participant ha de completar un recorregut prefixat només amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola.

L’activitat, esta pensada perquè hi pugui participar tota la família. De fet l’orientació és un esport que poden practicar les famílies en conjunt i es pot enfocar més com una competició o bé com un passeig per la natura. Aquesta activitat és una oportunitat també per conèixer la natura des de un altre punt de vista i diferent ja que no hi ha un recorregut fixat sinó unes fites per trobar i seguir. La lectura del mapa és primordial per tal de trobar aquestes fites, ja que serveix per conèixer les distàncies, desnivells i els elements mes destacats del terreny per on passa el recorregut.

El punt de sortida i arribada de la cursa serà a l’Arboretum, a la zona de les piscines de Manlleu i el recorregut té una durada aproximada d’unes tres hores. L’activitat està convocada al punt de les 9 del matí per tal de què a les 09:30 es dugui a terme el ‘briefing’ i a les 10:30 es durà a terme la sortida.


El preu de l’activitat és de 4 € pels federats i de 6,20 € pels no federats, quantitat que s’haurà d’abonar abans de la sortida. El preu inclou el mapa i un petit avituallament.
Etiquetes:
Esports