25 d'abril de 2024

Gran cap de setmana de Joan Cros a Bellpuig que acaba 2n

Segona posició del manlleuenc que li dona peu a aconseguir el subcampionat

G.Moral 14 d'octubre de 2014 a les 12:19
Joan Cros (48) marcant el holeshoot a la primera mànega
‘El Coyote’ va realitzar un cap de setmana brillant aconseguint la segona posició a Bellpuig, penúltima prova del Campionat d’Espanya de Motocross. El manlleuenc va marcar el segon millor temps a la primera mànega i va ser també segon, en MX1, a la superfinal. Cap de setmana rodó per a Cros que és tercer a la general a només 9 punts del segon Álvaro Lozano.

Cros va marcar també el millor segon temps als entrenaments del dissabte i feia preveure que seria un cap de setmana rodat. I així va ser. A la primera manega el diumenge el manlleuenc feia el ‘holeshoot’ però Butrón el va passar només dos revolts després, sent l’andalús el vencedor de mànega. Tot i així Cros no va perdre l’estela de Butron fins al final i va aguantar el segon lloc seguit de De la Torre.

A la superfinal Cros tornava a marcar el ‘holeshoot’, però mica en mica anava perdent pistonada i posicions. Tot i així, el manlleuenc acabava 5è i es convertia en el segon millor de la seva categoria i de nou pujava al podi. La cara amarga de la cursa va ser per Àlvaro Lozano que va haver d’abandonar després de trencar el motor de la seva Yamaha.

Cros ha pogut aprofitar la relliscada de Lozano per retallar-li distàncies a la general i el manlleuenc encara té opcions de ser subcampió. Aquesta prova de Bellpuig també ha servit per conèixer el nom del campió de MX1, que com totes les prediccions afirmaven, ha estat Jose Antonio Butrón.
Etiquetes:
Esports