25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu rep un reconeixement pels 25 anys durant el Congrés de la Ràdio Local pública

Carles Mundó, en la sessió inaugural, va augurar un bon panorama de futur per la ràdio de proximitat

El Ter 27 d'octubre de 2008 a les 12:43
Agustí Sansalvador, director de Ràdio Manlleu, amb el guardó a les mans
Ràdio Manlleu va rebre aquest dissabte un reconeixement dins el quart Congrés de la Ràdio Local pública, organitzat per la Federació de Ràdios Locals de Catalunya. El congrés va homenatjar totes les emissores de ràdio que han complert 25 anys i va tenir lloc a la torre Agbar de Barcelona. Ràdio Manlleu va rebre una escultura commemorativa de mans del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Treserras.

El quart Congrés de la Ràdio Local Pública plantejava la necessitat de fer una ràdio de proximitat més visible. El certamen també va treballar sobre màrqueting i comunicació exterior a la ràdio local. Es van plantejar com a reptes aconseguir fidelitzar com a audiència a jovent i infància, mantenir un llenguatge proper i donar protagonisme a les persones que escolten ràdio, tot incrementant la seva participació en la programació.

L’acte inaugural va anar a càrrec del Secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, qui va reivindicar la importància dels mitjans de comunicació de proximitat en el sistema comunicatiu del país. Mundó es va referir a la qualitat dels mitjans locals i al paper tan destacat que estan jugant en l’enfortiment de la llengua catalana. En el seu discurs, el Secretari també va augurar un bon panorama futur per a la ràdio de proximitat.
Etiquetes: