27 d'abril de 2024

Un retail tour porta fins a Estocolm una vintena de comerciants manlleuencs

S'hi van desplaçar per conèixer noves tendències del sector comerç

elter.net 17 d'octubre de 2014 a les 14:00
Una imatge dels comerciants manlleuencs durant el viatge
El passat cap de setmana 21 comerciants de Manlleu es van desplaçar a la capital sueca, ciutat de referència en el disseny nòrdic. Continuen descobrint noves rutes comercials per diferents ciutats europees, són els retail tour que es van començar a fer l’any 2010 per conèixer noves tendències i formats comercials.

Aquest any la ciutat escollida ha estat Estocolm. Aquesta ciutat ha esdevingut en els últims anys símbol del disseny nòrdic i s’està convertint en una ciutat de moda i disseny important dins l’escenari mundial.

Els 21 comerciants de Manlleu que han participat d’aquesta experiència han pogut fer durant 4 dies una ruta per diferents circuits comercials de la ciutat d’Estocolm, de la mà de la Muntsa Vilalta, experta en Retail, que ha dirigit també els recorreguts comercials que s’han realitzat en anteriors edicions a Barcelona, Paris, Londres i Berlin.

Els participants valoren molt positivament aquesta experiència per la possibilitat que els ofereix de veure nous conceptes i tendències, per estar conduits per una persona experta que coneix els seus negocis i pot personalitzar aquest acompanyament i per la relació i sinèrgies que es generen entre els mateixos comerciants. Des de l’ajuntament també es valora molt positivament el fet que un grup de 21 comerciants de Manlleu tinguin inquietuds i ganes de conèixer i veure noves coses i tendències per aplicar en diferents àmbits del seus negocis: concepte, producte, ambientació, aparadors...

El retail tour ha estat organitzat per l’OPE, que assumeix el cost de la conducció del recorregut comercial a càrrec de la consultora Muntsa Vilalta. Els comerciants que hi participen es fan càrrec de totes les despeses del viatge (desplaçament, vol i dietes).

Dels anteriors retails tours n’han sortit nous projectes actualment consolidats a Manlleu com és el cas del pop up Express, que va néixer a partir de la visita dels comerciants a Paris, i que novament obrirà les portes el dia 6 de desembre.
Etiquetes:
Economia i empresa