26 d'abril de 2024

Un calendari editat pel ForumSD apropa els drets i deures dels joves a les aules

En el cas de Manlleu es repartiran 70 calendaris

elter.net 17 d'octubre de 2014 a les 17:13
El ForumSD (Agrupació de Síndics Municipals de Catalunya) ha editat un calendari escolar per a les aules dels centres d’educació secundària obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius

Des de la sindicatura municipal de greuges, s’ha editat un calendari escolar 2014-2015 que vol ser un recurs per a l’aula dels joves estudiants, una eina al seu abast que els permeti conèixer quins són els seus drets i els seus deures.

Ja fa un parell d’anys es va fer una prova pilot en algunes poblacions del Barcelonès i també al Vallès i el resultat va ser molt favorable. Aquest any des del ForumSD se n’han editat per totes les poblacions de Catalunya que tenen Sindicatura i se’n donarà un a cada aula dels centres d’educació secundària obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius.

En el cas de Manlleu es repartiran 70 calendaris, un per a cada aula de La Salle (33 calendaris), Secció d’institut la Teuleria (8 calendaris), Institut Antoni Pous (23 calendaris), Casals Gràcia (4 calendaris) i aules PQPI-PTT (2 calendaris)
Etiquetes:
Societat