24 d'abril de 2024

El rector de la Universitat de Vic-UCC té com a objectiu "consolidar la nova universitat"

Vila d'Abadal s'ha justificat de les seves "actituds bel·ligerants", que podrien "no haver estat encertades"

ACN 20 d'octubre de 2014 a les 13:52
La UVic-Universitat Central de Catalunya ha donat per inaugurat aquest divendres el curs escolar
La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya ha donat per inaugurat aquest divendres el curs escolar 2014-2015. És el primer en què la UVic i la FUB de Manresa ja treballen conjuntament després de signar, el passat gener, un contracte pel qual es creava una estructura universitària federada per les dues institucions.

El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, ha assenyalat que a partir d'ara "enfilem un període de quatre anys que consolidarà" el projecte. A més, el rector ha ressaltat que l'acord entre Vic i Manresa ha de fer la universitat "més gran i més forta". Durant l'acte, presidit pel conseller Vila, s'ha lliurat la Medalla Institucional de la UVic a la Xarxa de Custòdia del Territori. El rector de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña, ha començat el seu discurs fent referència als eixos que han de protagonitzar el seu segon mandat com a rector de la universitat.

El rector també ha anunciat que es començarà a tirar endavant el pla de digitalització que ha de portar la UVic-UCC al Campus Digital. Entre els èxits més rellevants, Montaña ha destacat Creacció, l'agència d'emprenedoria d'Osona, que representa un punt de trobada entre empreses, administració i la universitat.

Per la seva banda l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha optat per un parlament de comiat, en la seva última inauguració de curs i ha instat la comunitat universitària a "no renunciar mai a tenir bones idees i a tirar endavant els grans projectes". Vila d'Abadal s'ha justificat de les seves "actituds bel·ligerants", que podrien "no haver estat encertades" en alguns moments d'aquests anys en què ha exercit la presidència del patronat de la UVic.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu