25 d'abril de 2024

Xerrada sobre la interpretació del dibuix dels infants a Manlleu

Aquesta xerrada, que és gratuïta, està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu

elter.net 17 d'octubre de 2014 a les 10:16
Una xerrada el proper dilluns dia 20 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu, s'endinsarà en interpretació del dibuix. Anirà a càrrec de Núria Casanovas, psicòloga especialista en infància i família.

A la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu la conferència sobre la interpretació del dibuix dels infants. La ponent, Núria Casanovas, actualment exerceix a Catalunya i a França.

El dibuix permet a l’infant expressar les seves emocions i sentiments, i l’adult pot descobrir com l’infant veu el món, com es valoren a ells mateixos i a la seva família. Tant per a les famílies com pels mestres pot ser una eina útil per millorar el coneixement dels nens i les nenes.

Aquesta xerrada, que és gratuïta, està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu i concretament per la comissió de famílies en la que representants de les Associacions de Mares i Pares, AMPA, de les totes les Escoles de Manlleu confeccionen el catàleg de la Xarxampa per a tot el curs escolar. Per participar-hi cal inscriure’s a educacio@manlleu.cat.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu