24 d'abril de 2024

Gran cap de setmana de Joan Cros a Marsella

El manlleuenc va ser 7è però va estar per davant de pilots mundialistes en les classificatòries

G.Moral 21 d'octubre de 2014 a les 12:39
Joan Cros a Marsella
Joan Cros va ser setè aquest cap de setmana a Marsella, comptable per l’internacional de supercross. Un circuit molt tècnic amb viratges molt tancats i salts molt seguits. Segons Cros va ser una prova espectacular en al que el manlleuenc va gaudir molt. Divendres el manlleuenc va estar entre els 6 primers i dissabte finalment va ser novè, un resultat que el va dur a la 7a posició final.

L’Esdeveniment es va celebrar al Palau d’Esports de Tirossey a Marsella. La proba es va disputar entre el divendres i el dissabte. Cros tenia com a objectiu classificar-se per a la final, un objectiu molt difícil ja que a la final només arribarien 14 pilots dels 45 que prenien la sortida. Divendres aconseguia acabar 5è i entrava sense problemes a la semifinal. El manlleuenc tornava a ser 5è a la semifinal, que dant per davant de pilots mundialistes, un 5è lloc que li donava el pas directe a la final. A la final van començar els problemes, Cros queia a la sortida i es veia obligat a remuntar de la 14 a la 9a posició, fet que el va relegar molt a la general on finalment va ser 7è. Tot i així Cros es mostrava molt content amb aquesta posició ja que havia pogut rodar a un gran ritme.

El manlleuenc ja pensa en la prova cita del campionat d’Espanya de Motocross, que serà aquest cap de setmana a Don Benito, Badajoz. Amb Butrón proclamat campió, ara encara queda saber qui serà el subcampió. Cros arriba amb opcions a Don Benito, ja que està a només 9 punts de Lozano que és ara mateix el segon.

La prova de Badajoz es disputarà aquest cap de setmana, dissabte 25 d’octubre es disputaran els entrenaments mentre que diumenge 26 la primera mànega i la superfinal.
Etiquetes:
Esports