25 d'abril de 2024

Un veí de Manlleu, detingut per haver robat una bicicleta de l'interior d'un garatge

La persona que tenia la bicicleta sostreta, l’havia comprat a finals del mes d’abril al Mercat del Trasto

elter.net 21 d'octubre de 2014 a les 18:13
Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per un robatori amb força en un domicili d’Osona. La detenció es va fer el 10 d’octubre i és un home, de 27 anys, i veí de Manlleu, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Entre la matinada del 9 i 10 d’abril es va produir un robatori a l’interior d’un domicili de Manlleu. Segons la víctima, un desconegut va forçar la porta del garatge del domicili i es va endur una bicicleta valorada en 851 euros. A mitjan mes de maig la víctima del robatori va rebre la trucada d’una botiga de bicicletes de Manlleu, informant-lo que un home havia portat una bicicleta per fer unes modificacions i que podia ser la bicicleta que estava denunciada com a sostreta.

El denunciant va comunicar el fet a la Policia Local de Manlleu, la qual juntament amb els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per tal d’esclarir la procedència de la bicicleta. Arran de les investigacions es va esbrinar que la persona que tenia la bicicleta sostreta, l’havia comprat a finals del mes d’abril al Mercat del Trasto de Manlleu.

Després de diverses gestions, els investigadors van localitzar un dels venedors, el qual va quedar detingut com a presumpte autor del robatori al domicili. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dia 10 d’octubre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Societat