27 d'abril de 2024

Detenen tres persones a Malla que havien robat en un supermercat de Ripoll

Els detinguts van passar el 15 d’octubre a disposició judicial

elter.net 21 d'octubre de 2014 a les 18:29
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 13 d’octubre tres homes, d’entre 26 i 40 anys, veïns de L'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Pels volts de les dues de la tarda del mateix dia 13, els mossos van tenir coneixement que s’acabava de produir un furt en un supermercat de Ripoll. També van saber que els presumptes autors havien fugit amb un turisme en direcció a Vic.

Ràpidament es va muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle. Aquest va ser aturat, pocs minuts després, a la sortida de Collsuspina de la carretera C-17, dins del terme municipal de Malla. Al vehicle, on hi viatjaven tres persones, s’hi van localitzar diversos productes d’alimentació com rajoles de xocolata, pastissets de xocolata, maquinetes d’afaitar, fulles d’afaitar i setze ampolles de licor.

Els ocupants del turisme no van poder justificar la procedència dels diferents productes. Després de diverses indagacions els mossos van confirmar que tots els articles acabaven de ser sostrets al supermercat de Ripoll. Per aquest motiu els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets. Els detinguts van passar el 15 d’octubre a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Societat