26 d'abril de 2024

Mala sort per a Ramon Julian a Wujiang però acaba segon

La fortuna no està acompanyant a l'escalador manlleuenc en aquest últim tram de la copa del món

G.Moral 22 d'octubre de 2014 a les 11:46
Ramon Julian a Wujiang Foto: T.Roy
Ramon Julian millora a la part final de la via i acaba segon a Wujiang (Xina). El manlleuenc esta fent tot el possible per aconseguir una plaça al podi a final de la competició de la copa del Món. Julian es va mostrar intractable durant tota la prova xinesa però en un canvi en les últimes preses a la final, va caure i feia segon a la prova.

Dissabte van tenir lloc les classificatòries, els equipadors van muntar una via on predominava la resistència, i on els escaladors havien de fer un gran esforç per superar-les. En la primera via Julian va pujar molt ràpid fins a la part mitja on va dubtar en un moviment obligant-lo a baixar el ritme i finalment va caure. A la segona el manlleuenc es va sentir molt còmode i va realitzar un gran ascens acabant fen el top de la via. Amb la combinació de les dues vies el manlleuenc era tercer i passava a la semifinal sense problemes.

Diumenge al matí es va dur a terme la semifinal. La via va ser molt tècnica sobre un gran desplom físic de grans volums, on predominava la resistència sobre preses petites. El manlleuenc va tenir molt bones sensacions durant tota la via però va tenir problemes en xapar una cinta abans d’hora i va haver de passar a la final en quart lloc.

A la tarda es va disputar al final amb un Ramon Julian amb opcions a la victòria i amb moltes ganes de fer-ho bé. El manlleuenc va escalar amb molta agressivitat i amb un gran ritme, però a la part final de la via, en un canvi de presa, no va agafar bé la presa petita i va caure. Julian va mostrar una gran impotència per què va tenir la victòria molt a prop però es van haver de conformar amb la segona posició.

Ara només queda una prova per acabar aquesta gira asiàtica però encara queden un total de 3 proves per finalitzar la Copa del Món i on Julian després de les ultimes proves encara té opcions de ser al podi.
Etiquetes:
Esports