25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu, entre les ràdios guardonades als Premis Nacionals de Comunicació

El premi, atorgat per la Generalitat, reconeix les aportacions en matèria de comunicació

elter.net 23 d'octubre de 2014 a les 13:28
El moment del lliurament del guardó a Ràdio Manlleu, que va recollir la directora, Arola Cumeras. Foto: Joan Roca:
Ràdio Manlleu va recollir aquest dimecres a Barcelona el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de proximitat, dins del guardó global que va rebre La Xarxa. Després de l’acte principal, es va fer una segona convocatòria al Museu Marès de Barcelona amb presència del president de la Diputació, Salvador Esteve, entre d’altres autoritats.

Allà, es van lliurar reproduccions del premi als mitjans locals que participen al projecte de La Xarxa i que també van recollir altres mitjans comarcals com Ràdio Taradell o Ràdio Ona de Torelló. El guardó corresponent a Ràdio Manlleu el van recollir la directora, Arola Cumeras, i els col·laboradors Cristian Parras i Eloy Garcia.

El premi, atorgat per la Generalitat, reconeix les aportacions en matèria de comunicació a Catalunya, realitzades per professionals o entitats públiques o privades.L'entrega del guardó es va fer al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Posteriorment, directors i treballadors dels mitjans i càrrecs electes van assistir a la festa organitzada per La Xarxa al Museu Frederic Marès de Barcelona. Els Premis Nacionals de Comunicació es van instaurar el 1999, coincidint amb el 75è aniversari de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya.

Eloy Garcia, Arola Cumeras i Cristian Parras, amb el premi i la reproducció

Etiquetes:
Cultura