25 d'abril de 2024

Nova prova de foc per el CP Manlleu davant el Liceo

Els gallecs són els favorits a la victòria tot i que Nogué espera donar la sorpresa

G.Moral 28 d'octubre de 2014 a les 13:20
Lluis Teixidó capitrà CP Manlleu Foto: E.García
Després de Barça i Reus, el Club Patí Manlleu disputarà aquest dimarts 28 d'octubre un altre enfrontament contra un dels grans, l'HC Liceo. El tècnic manlleuenc i afirma que poden donar la sorpresa. Per Nogué el Liceo és un equip molt físic i espera que els col·legiats ho tinguin en compte.

Segueix el petit ‘Tourmalet’ pel Manlleu que ha encadenat tres jornades seguides davant tres grans equips d’Ok Lliga. El proper aquest mateix dimarts davant el Liceo. Els gallecs arriben a Manlleu en un gran moment sobretot després e golejar per 8 gols a 3 al CP Voltregà. De fet el Liceo sempre s’ha mostrat com un dels equips grans de la categoria i aquest any el Manlleu no n’espera menys. De les últimes 5 jornades que ha disputat, el Liceo, només ha deixat escapar 3 punts consolidant-se a la part alta de la taula.

Per altra banda el Manlleu ha mostrat que és un gran equip, tot i haver perdut els últims partits davant Reus i Barça, els de Tudy Nogué han mostrat un gran joc però que falta definició de cara a porteria. El tècnic manlleuenc ho sap i afirma que tot i així poden donar la sorpresa. Per Nogué el Liceo és un equip molt físic i espera que els col·legiats ho tinguin en compte.

Nogué confia plenament en la capacitat del seu equip per poder donar la sorpresa davant els equips grans de la categoria. De fet el mateix Nogué ha afirmat que ha estat felicitat per els altres conjunts amb qui s’ha enfrontat pel gran joc que desplega el Manlleu. Tot i així els resultats no arriben, però afirma que el seu conjunt està fent una gran temporada i que els resultats arribaran.

El partit es disputa a les 9 del vespre a la mateixa hora que es el gran derbi osonenc Vic – Voltregà, molt seguit a la comarca i que farà perdre aficionats al partit del Manlleu.
Etiquetes:
Esports