El CP Manlleu posa contra les cordes al Liceo però acaben caient (4-7)

Gran partit del Manlleu que va dominar gran partit que es van endur els gallecs

El Ter 29 d'octubre de 2014 a les 13:24
Manlleu - Liceo Foto: E.Garcia
Gran partit del CP Manlleu que tot i anar per davant al marcador durant gran part de l’enfrontament, finalment va ser el Liceo qui es va endur la victòria. Els gallecs van imposar la seva condició de favorits i es van acabar imposant per 4 gols a 7 als osonencs.

Resultat enganyós el d’aquest dimarts al Municipal del Manlleu, sobretot pel joc que van desplegar els locals. Tres gols del Manlleu en només 5 minuts feien preveure que els quadribarrats donarien la sorpresa en aquesta 7a jornada derrotant a un dels grans de la categoria. Però la duresa del Liceo va poder passar per sobre del Manlleu aconseguint remuntar un resultat advers.

Prims obria el marcador amb un xut llunyà, Lluís Teixidó feia el segon i Jaume Farrés el tercer de falta directa. Amb el domini del Manlleu al marcador, els gallecs van tardar molt a entrar al partit. Jordi Bargalló, capità del Liceo, es va posar l’equip a l’esquena i aconseguia escurçar distàncies. Amb el gol el Liceo agafava força i es recuperava mica en mica aconseguint un altre gol després d’una jugada enrevessada a 10 minuts pel final. 3 a 2 al marcador, que sentenciaria la primera meitat.

A la represa el Manlleu va sortir a mantenir l’avantatge al lluminós, però la contundència del Liceo va obligar al Manlleu a replegar línies i els gallecs ho van aprofitar per empatar el partit. Tot i així el Manlleu no volia perdre l’oportunitat d’aconseguir la victòria i Teixidó feia el quart pel Manlleu en un contraatac. Però el Liceo seguia embastin a la defensa local i s’enduia el partit. Bargalló empata el partit i a partir d’aquí tots els gols van venir de cara als gallecs, Lamas i César van acabar de tancar el marcador i donaven la victòria final al Liceo.

El Manlleu segueix amb bona trajectòria i Nogué demana temps per tal de que els resultats arribin, ja que el Manlleu esta mostrant un gran joc. I que de moment la tregectòria es bona.

El Manlleu espera poder aconseguir treure bons resultats en els propers partits que venen. Sobretot per premiar el bon joc de l’equip, el proper rival el Lleida.