25 d'abril de 2024

Manlleu posarà plafons, pancartes i cartells per incentivar la participació del 9-N

Des del consistori creuen que "dos punts" de vot, que serien a l’institut Antoni Pous i a La Teuleria, poden ser "pocs"

Arola Cumeras 29 d'octubre de 2014 a les 13:37
La campanya pel Sí-Sí continua i s'han fet accions dins del lema "País Groc" en indrets com Cabrera
Falten 11 dies pel 9-N i Manlleu té previst incentivar la participació. L’alcalde accidental, Àlex Garrido, diu que s’han posat a disposició de la Generalitat per col·laborar, però confirma que a dia d’avui no han rebut cap resposta formal.

No tenen "cap notificació institucional ni tant sols dels llocs on es podrà votar", que aquest dimecres s’han de donar a conèixer a partir del "web participa2014.cat":http://www.participa2014.cat. Des del consistori creuen que "dos punts" de vot, presumiblement a l’institut Antoni Pous i la secció d’institut de La Teuleria, poden ser "pocs" i estan disposats a facilitar altres locals municipals.

Aquest dimecres també està previst col·locar plafons informatius i posar pancartes en dependències municipals. A més, es faciliten cartells informatius per les botigues que vulguin col·laborar.

Garrido assegura que "tota la divulgació que puguem fer, tenint la poca informació que tenim, l’estem fent". Tampoc descarta que tot plegat respongui a "una estratègia de la Generalitat" de fer "el mínim soroll possible" per evitar una impugnació que igualment l’Estat Espanyol ja està estudiant.

Una altra acció vistosa del cap de setmana a Osona va ser la pintada de groc de l'antic Roc34

Etiquetes:
Política Municipal