25 d'abril de 2024

Un veí de Santa Eugènia detingut per fugir i donar positiu en alcohol i drogues

Mentre fugia va circular temeràriament pels carrers de Vic, saltant-se stops i conduint en direcció contrària

elter.net 30 d'octubre de 2014 a les 10:43
Agents dels Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Vic van detenir el passat 27 d’octubre, un home de 31 anys, veí de Santa Eugènia de Berga, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van succeir pels voltants de les dues de la matinada del 27 d’octubre durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 42,5, de la carretera C-17, dins del terme municipal de Seva.

Durant el control, els mossos van veure un vehicle que s’acostava i li van fer indicacions per tal que s’aturés, però aquest va accelerar bruscament i va fugir, obligant als agents a apartar-se per no ser atropellats. A l’alçada de Vic, una patrulla que esperava el fugitiu, en veure’l li van fer indicacions perquè s’aturés, però novament es va saltar el control i va accedir a la població de Vic a gran velocitat, conduint en direcció prohibida i saltant-se stops. Finalment, el conductor va accedir a la carretera de la Guixa on una altra patrulla de mossos l’esperava. Aquesta vegada no va poder fugir ja que va perdre el control del vehicle i va impactar contra el vehicle policial. Els agents li van fer la prova d’alcoholèmia, on va donar un resultat de 0,30 mg/l en aire expirat, i també se li va realitzar la prova de drogues on va donar positiu en substàncies estupefaents.

El conductor va quedar detingut per conducció temerària, desobediència als agents de l’autoritat i conduir sota la influència de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. En el lloc dels fets, també hi va haver presència de la Guàrdia Urbana de Vic, ja que es va fer càrrec de la instrucció de l’accident de trànsit i de les diferents denúncies per les infraccions administratives comeses pel conductor dins de la població. El detingut va passar el mateix dia 27 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Etiquetes:
Societat