26 d'abril de 2024

La Selecció Espanyola d'hoquei femení queda fora del Mundial en perdre (1-3) amb Portugal

Gran paper de les jugadores del CP Manlleu Anna Casarramona i Nara López al mundial que acaba sense recompensa

G.Moral 30 d'octubre de 2014 a les 11:34
Nara López i Anna Casarramona amb la selecció foto: Sylvain Clément
La selecció espanyola d’hoquei patins femení va quedar fora del Mundial després de perdre a vuitens davant Protugal per 1 gol a 3. Entre les jugadores integrants, Nara López i Anna Cassarramona, aquesta última molt dolguda per la derrota, ja que havia afirmant que s’havia lluitat molt per aconseguir la victòria.

L’equip d’Alberto Manzón es va haver de jugar el pas a quarts davant uan selecció favorita a la victòria com és Portugal. El motiu d’aquest partit va ser la derrota que van patir, també, les espanyoles davant el conjunt d’Argentina a la fase de grups. D’aquesta forma les argentines passaven directes a quarts mentre que les espanyoles havien de juagar-se el pas a quarts davant Portugal.

Natasha Lee va obrir el marcador amb un gran xut que va sorprendre a la portera Vieria, posant l’ 1 a 0 al marcador. A partir del gol les espanyoles van fer-se amb el domini de la pilota i van imposar un ritme vertiginós on Portugal va patir per aguantar les envestides de les hispanes. Tot i així les lusitanes van disposar de diverses ocasions, sobretot amb xuts llunyans però sense recompensa.

A la represa els papers es van intercanviar. Portugal aconseguia empatar als 7 minuts de la segona amb un gol de Lopes. A partir d’aquí les lusitanes es van bolcar a l’atac sent les protagonistes en tot moment de les ocasions. L’empenta de Portugal va obligar a les espanyoles a tancar-se en defensa. Les lusitanes van acabar d’apfoitar els espais que Espanya els va deixar i van aconseguir remutnar el partit amb dos gols més, amb només tres minuts de diferencia. Freire marcava el primer i Sousa sentenciava amb el tercer.

D’aquesta forma Espanya quedava fora del Mundial tot hi haver realitzat un gran joc en tots tres partits que ha disputat. Però era d’esperar que l’enquadrament que li havia tocat a les espanyoles era molt difícil de superar davant dues seleccions favorites com Argentina i Protugal.
Etiquetes:
Esports