26 d'abril de 2024

A la venda les entrades per al concert de Joan Dausà a Manlleu

Es poden comprar al Mallot de la Margot (Manlleu), Martulina Divina (Vic) i a la pàgina web de l'Ateneu

Arola Cumeras 30 d'octubre de 2014 a les 13:20
Una imatge promocional de Joan Dausà
El cantautor Joan Dausà arriba divendres 7 de novembre a Manlleu per estrenar a Osona On seràs demà?, un disc de 10 cançons que segueixen navegant en el terreny emocional amb un grau més d’intensitat que els treballs anteriors. El disc nou va sortir a l’abril, fa mig any, i han estat "girant-lo en un estiu molt intens".

L’aventura de Dausà va començar com un joc entre amics i el primer disc Jo mai mai, però no ha parat de créixer amb una gira de més de 80 concerts que va culminar el passat 15 de novembre en un Palau de la Música ple de gom a gom. El músic ha explicat a Ràdio Manlleu que tot plegat ha estat una evolució natural.

Al concert de Manlleu es podrà veure Joan Dausà i els Tipus d’Interès, 5 músics sobre l’escenari, i es tocaran temes de Jo mai mai i també de la banda sonora de la pel·lícula Barcelona, nit d’estiu, en què hi apareixia el manlleuenc Francesc Colomer. De fet, Dausà va rebre un premi Gaudí a la millor música original per aquesta BSO.

A l'Espai Rusiñol la seva intenció és mostrar aquesta relació de complicitat i proximitat que sol establir amb el públic. Dausà es defineix com a músic i actor però també té facetes com a locutor i doblador. Afirma que vol seguir experimentant amb nous formats i propostes.

El concert del divendres 7 de novembre es farà a l’Espai Rusiñol de Manlleu a les 10 del vespre. Les entrades ja són a la venda i es poden comprar al Mallot de la Margot (Manlleu), Martulina Divina (Vic) i a la pàgina web de l'Associació Cultural Pro-Ateneu. Valen 14 euros i 12 per als socis. Es pot utilitzar el val del 20% de descompte de la revista El Ter.
Etiquetes:
Cultura