25 d'abril de 2024

Nova baixa a l'AEC Manlleu, Pol Planes ha de penjar les botes per lesió

El jugador de 23 anys ha hagut de dir adéu al futbol ja que els metges li han recomenat

Redacció 31 d'octubre de 2014 a les 10:25
Pol Planas Foto:Viuelmanlleu
Cop dur pel Manlleu que perd a un dels referents a ala línia defensiva. Després de la marxa e Raül García per manca de minuts ara és el torn de Pol Planas que ha de penjar les botes per culpa d’una lesió. El central que va arribar del Cornellà de la mà de Morata encara no ha pogut recuperar-se de la lesió de tíbia i peroné que va patir al 2011 i ara els experts li han recomanat que deixi el futbol.

El jove central va patri una lesió l’any 2011 que el va tenir apartat del futbol durant tota una temporada, però una vegada recuperat va arribar a ser una peça clau en la disputa dels dos play-off del Cornellà. Planas va arribar provinent del Cornellà aquest mateix estiu, i tot hi començar amb bon peu ja va ser baixa la segona jornada. Va ser al camp del Figueres on el vallesà va tornar a tenir minuts però a la mitja part demanava el canvi per molèsties. Aquest partit ha estat l’últim partit on Planas a vestit la samarreta del Manlleu i l’últim de la seva carrera professional.

Amb aquesta nova baixa el Manlleu es queda amb només dos centrals naturals, Arxi i Ballús, ja que Raül Garcia també podia exercir com a tal. Per aquest motiu el club ja esta movent fitxa per incorporar un central amb garanties i experiència a la línia defensiva de l’equip de Morata.
Etiquetes:
Esports