25 d'abril de 2024

Èxit de participació al cap de setmana boletaire de Vilanova de Sau

El diumenge va tenir lloc la V Caça del Bolet en què van prart 18 veïns del poble

El Ter 27 d'octubre de 2008 a les 19:40
El concurs va comptar amb 18 participants
Els organitzadors del cap de setmana boletaire de Vilanova de Sau es mostraven satisfets de l’acollida que ha tingut la iniciativa. El bon temps del cap de setmana va animar les diferents activitats. L’èxit més gran se’l va endur la conferència del conegut micòleg Marc Estévez, amb molta gent i un torn de preguntes que es va allargar durant més de dues hores.

El popular boletaire, autor del llibre ‘El secret més ben guardat’, és un habitual de les festes miològiques i de programes relacionats amb aquest món, com per exemple el Caçadors de Bolets de Televisió de Catalunya. La seva xerrada va tenir un gran èxit de públic que, amb les seves preguntes van allargar l’acte durant més de dues hores.

El diumenge va tenir lloc la V Caça del Bolet en què van prart 18 veïns del poble. Els guanyadors d’aquest any han estat: Àngel López, en la categoria del bolet de més pes (una pinenca de 250 grams); Damià Montesinos recollint la major quantitat de bolets d’una mateixa espècie (set quilos); i Toni Riera en la categoria del cistell més bonic.
Etiquetes:
Cultura