24 d'abril de 2024

Manlleu inaugura els cursos d'auxiliar de cuina i hostaleria i d'auxiliar de pastisseria i fleca del PTT

El batlle va insistir en què “és una oportunitat molt important i se us demana que l’aprofiteu"

Arola Cumeras 7 de novembre de 2014 a les 13:46
Una imatge dels joves i de les autoritats en la inauguració dels cursos del PTT
Manlleu va fer dijous al migdia la inauguració del curs del del Pla de Transició al Treball (PTT) al qual participaran una vintena d’alumnes de la ciutat. Hi van ser presents la diputada d’Educció de la Diputació, Mireia Solsona, l’alcalde Pere Prat i el regidor d’Educació, Àlex Garrido.

La tutora del curs d’auxiliar de cuina i hostaleria, Anna Costa, va donar les gràcies al suport de les administracions per poder desenvolupar, un any més, aquest curs. Jaume Garolera, que al seu torn és el tutor d’auxiliar de pastisseria i fleca va voler remarcar la importància del que "pot representar aquest PTT per fer molts canvis positius i tenir moltes oportunitats ". Garolera va fer una reflexió i va exposar que "encara podeu fer moltes coses i us queda una vida molt llarga".

El PTT durarà tot un curs i pel juny els que hagin superat rebran els seus diplomes, que habitualment es lliuren en un acte als jardins de Can Puget. Als joves, en diverses ocasions se’ls va recalcar que "és una oportunitat que s’ha d’aprofitar perquè és tota la societat la que paga diners perquè pugueu treure'n profit". L’alcalde, Pere Prat, va dir que es podria haver optat per fer un acte més íntim i casolà però se li va voler donar "solemnitat" per "la importància que té i la inversió que us dedica la ciutat de Manlleu". El batlle va insistir en què "és una oportunitat molt important i se us demana que l’aprofiteu; posem uns recursos per ajudar-vos en la vostra formació".

Mireia Solsona, diputada d’Educació de la Diputació de Barcelona va felicitar els joves "per la decisió que heu pres, per voler prosperar" i va considerar que "els esforços es poden veure recompensats amb un millor ambient familiar i veïnal, i entre tots serem més feliços i farem un país millor".

El regidor d’Educació, Àlex Garrido, va parlar de la seva experiència docent "en un PQPI el 2008" i va posar un exemple "d'un alumne que no tenia ganes de fer res, però va acabar el curs, va fer un mòdul de grau mit``a, el curs pont, un mòdul superior i ara cursa primer d’Econòmiques a la UB". Segons Garrido "és només un exemple del que pot suposar el bon aprofitament d’aquest curs; si agafem els percentatges, més de la meitat dels que han fet PTT segueixen estudiant o troben feina".

El regidor d'Educació, Àlex Garrido, en primer terme, la diputada d'Educació Mireia Solsona i l'alcalde, Pere Prat

Etiquetes:
Ràdio Manlleu