24 d'abril de 2024

H, Associació per a les Arts Contemporànies s'involucra en un cicle que analitza escriptors de l'avantguarda

El dia 10 de novembre els protagonistes seran el poeta vigatà Víctor Sunyol i el professor Xavier Pla

El Ter 28 d'octubre de 2008 a les 14:07
El cicle s'allargarà fins al 24 de novembre
Connectar la universitat amb els escriptors contemporanis més avantguardistes. És el que s’ha proposat un cicle que organitza, amb el suport d’altres entitats, H, Associació per a les Arts Contemporànies.

El seu president, el poeta Víctor Sunyol, explica que s’ha volgut propiciar un mecanisme que ja s’hauria de generar espontàniament. Ahir dilluns va celebrar-se la primera de les sessions, a la seu de la Residència d’Investigacions de Barcelona. Va estar dedicada a l’escriptor Patrick Gifreu, l’obra del qual va ser analitzada des d’una perspectiva formal i ortodoxa pel professor de la Universitat de Lleida Josep Maria Sala-Valldaura. Sunyol explica que la sessió va ser molt profitosa.

Altres creadors que treballen els límits com a tema de les seves obres s’aniran trobant amb professors en les quatre sessions que encara queden. Els propers en trobar-se seran Antoni Clapés i Neus Carbonell, dilluns que ve. El dia 10 de novembre els protagonistes seran el mateix Víctor Sunyol i Xavier Pla, el dia 17 Laura Borràs analitzarà l’obra de Perejaume i, finalment, el dia 24 serà el torn de Jordi Domènech i Pere Ballart. Totes les sessions s’escauen els dilluns, a les 7 de la tarda, a la Residència d’Investigadors de Barcelona. També col·labora en el projecte l'editorial barcelonina Cafè Central
Etiquetes:
Cultura