25 d'abril de 2024

Més de 4.000 tapes venudes al Tasta'mmm de nit del Mercat Municipal de Manlleu

Els impulsors, Mercat Municipal i Ajuntament de Manlleu, ja pensen en una nova edició de cara a l'any vinent

Arola Cumeras 11 de novembre de 2014 a les 17:21
Una imatge de les tapes i la clientela al Mercat Municipal de Manlleu
Bona resposta del públic al Tasta’mmm de nit al Mercat Municipal de Manlleu, que es va fer dissabte des de les 7 de la tarda i fins a les 12 de la nit. Es van vendre 700 'packs' de 6 tiquets que donaven dret a 6 tapes o begudes, la qual cosa suposa 4.200 tapes o begudes, "una xifra que per nosaltres és realment important", segons ha avançat la tècnica de l’OPE Anna Gaja.

La mateixa Anna Gaja ha afegit que els menjars de les parades "eren tots molt ben elaborats i treballats, amb productes de valor afegit i que sortien una mica del normal". Segons Anna Gaja, "tant el públic com els paradistes han quedat amb moltes ganes que es pugui repetir".

També es va apostar per afegir-hi un àmbit "festiu" i es va comptar amb la col·laboració dels tabalers, geganters i grups musicals com Paracaigudistes Acústics o Bridge Street Band. L’objectiu era demostrar "els productes de qualitat que hi ha, que excepcionalment estaven elaborats".

Ara "falta la valoració final", però els primers comentaris indiquen que "es repetirà probablement l’any que ve, avançant una mica les dates i que sigui abans del canvi d’hora". La valoració és "excel·lent i la resposta va ser molt millor del que ens esperàvem". A l’activitat hi van participar "gairebé totes les parades, unes 19".
Etiquetes:
Economia i empresa